Drive-in Bevere

Beste leden, ouders en Chiro sympathisanten 

Wij nodigen jullie uit op de allereerste drive-in van Chiro Bevere! Deze vindt plaats op vrijdagavond 16/10 en op zaterdag 17/10, zowel ‘s middags als ‘s avonds. Doorheen het weekend zullen er frietjes en verschillende frituursnacks te verkrijgen zijn (gebakken door jullie favoriete leiding 😃).
Om alles coronaproof te laten verlopen, vragen wij om op voorhand jullie bestelling door te geven via deze link. In dit formulier kan je ook een tijdstip aanduiden om je bestelling af te halen, zo kan alles vlot verlopen.

BELANGRIJK!
– We vragen jullie om te parkeren in de Koestraat, als er geen plaats meer is kunnen jullie altijd onder de brug in de Kortrijkstraat een plaatsje vinden.
– Vergeet ook zeker je mondmasker niet. 

– ER KAN TEN LAATSTE TOT WOENSDAGAVOND BESTELD WORDEN!

Hopelijk tot dan!
Vriendelijke Chirogroet
Leiding Chiro Bevere